Buzdítás

Ne legyetek semmiben sem aggodalmaskodók,
hanem minden helyzetben,
hálaadással végzett imádságban és könyörgésben terjesszétek a kéréseiteket Isten elé!
Filippi 4,6

2011. május 20., péntek

Májusi erdő, mező

Kora tavasszal voltam utoljára az erdőben, azóta sok virág elnyílt, és teljesen más kinézete lett az erdőnek. Illatos, mivel akácerdő, és gyönyörű:alul zöld, felül fehér. A méhek  a magasban dongnak, és bódító akácillat lengi körül az embert. Hazafelé pedig a mezőn jöttem, ahol kakukkfűillat fogadott , és gyönyörű árvalányhaj - mezőt találtam. ezen kívül az úton szemben látszanak  a szentendrei hegyek.
Sajnos, nincs még illatos net, mert az akácillatot is  kapszuláznám a bejegyzéshez.






"Mosolyognak, amikor jönni látnak. Mosolyognak a fák is. A virágok legszebb ruháikat öltik magukra, és megdobálnak láthatatlan puha-illat-labdáikkal. Minden olyan szép, puha és illatos körülötted, minden olyan tiszta és barátságos. Csak haladsz az erdőn át, és arra gondolsz, hogy szép. A virágok, ahogy nyílnak. A fák, ahogy egymás közt suttogva beszélgetnek." (Wass Albert : Tavak és erdők könyve)

3 megjegyzés:

Monika írta...

Érzem az akácfa illatot, felénk is van.:)

Tiffanylda írta...

Nálunk is most nyílik és százával döngenek a méhek körülötte! Szép helyen laktok, még ha sokat is kell tenni érte, hogy még szebb legyen!:) Ez minden kertes háznál így van! Gratulálok a blogodhoz, a szép, képes beszámolókhoz és köszönöm, hogy sokszor meglátogatsz!!! Ezért jár egy jó pont, azaz, felhívnám a figyelmedet egy játékra!:)http://edinagyongye.blogspot.com/2011/05/egy-jo-szo-jatek-nalam.html

Zsófi írta...

Ó,nagyon szépen köszönöm! Örülök, hogy benéztél hozzám! Gyere máskor is!:)