Buzdítás

Ne legyetek semmiben sem aggodalmaskodók,
hanem minden helyzetben,
hálaadással végzett imádságban és könyörgésben terjesszétek a kéréseiteket Isten elé!
Filippi 4,6

2016. július 4., hétfő

Heti programok

Keddtől vasárnapig próbálom leírni, mik is történtek. Áron szabadságot kapott egy hétre, így programjainkat immár együtt csinálhattuk. Jó idő volt, így kedden medencéztünk, szerdán Zsuzska barátnőmék jöttek három kislánnyal, velük is medencéztünk, és együtt ebédeltünk, pizzát rendeltünk egy helyi étteremből. Életünkben először. De finom volt. :) Bogi és Rituka egymásra találtak rögtön. Egy korosztály, szerepjátékban végigjátszották az egész napot. Zsuzsinak ez volt az első, hogy levezetett hozzánk az autójukkal. Ügyes volt nagyon!
Csütörtökön leengedtem és kipucoltam a medencét, majd újra töltöttem. Pénteken Szentendrére mentünk  játszóterezni, és fagyizni.



Nagyon meleg volt, hamar elfáradtunk a 35 fokban, nem is maradtunk sokáig. Alvás után a faluházban is fagyiztunk, majd medencéztünk, de csak Bogival. Máténak fájt a lába az új cipőtől, amit ma járatott be.

Szombaton itthon voltunk, jót ettünk, este kürtős kalácsot sütöttünk a  teraszon.

Egy nyúl jött át a szomszédból... őt néztük, csalogattuk egész délelőtt. Félős volt, nem jött elő.

Vasárnap délelőtt misén voltunk, aztán fagyiztunk. Alvás után Bogi barátnőzni ment, este kint ettük a vacsorát a teraszon. A nyuszi még nem ment haza. Remélem, nem eszi meg az összes terményemet, és a kis fáimat nem rágcsálja majd meg... amúgy nagyon aranyos, maradhatna tőlem. Kíváncsi vagyok, hogy fog végül visszajutni a falon túlra...A gyerekek persze nem akarják, hogy hazamenjen. Megfogni lehetetlen.

Nincsenek megjegyzések: