Buzdítás

Ne legyetek semmiben sem aggodalmaskodók,
hanem minden helyzetben,
hálaadással végzett imádságban és könyörgésben terjesszétek a kéréseiteket Isten elé!
Filippi 4,6

2016. július 10., vasárnap

Július 4-10-ig

Ezen a héten, hétfőn még szabadságon volt apa, aznap felmentünk a visegrádi Mogyoróhegyre, ott is a játszótérre. Kisoroszin keresztül, kishajóval, aztán sétálva, kirándulva tettük meg az utat. Ügyesen mentek felfelé a gyerekek, én előbb kifáradtam, mint ők. Fent játszótereztek, ettünk, ittunk, felhőket néztünk a jó kis piknik plédünkön feküdve, apa meg anya. Ilyen sincs gyakran. De jó hogy most volt rá lehetőség. :)





Kedden sajnos rossz hírekre keltünk: a két nyuszit elkapta a kutyus. :( Megbeszéltük, hogy majd egyszer saját nyuszink lesz, aki ketrecben (vagy elkerített részben, a hátsó kertben) fog élni.
/Előtte nap lefotóztam:/

Volt két hűvösebb nap a héten, ekkor volt idő a kertészkedésre, taligázásra. Ezt nagyon szeretik a gyerkőcök. Mátéka jókat homokozott, Bogi pedig barátnőzött.

Csütörtökön mulcsot pakoltunk, /elöl volt, és elraktuk a ház mögé, hogy ne legyen csúnya/.

A gyerekek nagy élvezettel segítettek, de sajnos Bogikámnak a szemébe fújta a szembe szél. Szemkenőcs, szemcsepp, orvosi látogatás. De aggodalomra semmi ok, másnap estére már jól volt.

Pénteken délután köveket festetünk akril festékkel, este pedig sokáig maradtunk fent, a kertben buliztunk: saslikot sütöttünk.





Szombaton Leányfalun strandoltunk Gittával. :) Sült hekket ebédeltünk kovászos uborkával. Jó sokat tornáztam a meleg vízben. A gyerkőcök pedig a melegen kívül a babamedencében is csúszdáztak, sokat.

Vasárnap délelőtt misén voltunk, apa sakkozott a Meteor telepen, pizzát sütöttem, és délután nagyszülőknél voltunk, illetve Bálintkáztunk.
Ez a hét is jól telt. Hála érte!


Nincsenek megjegyzések: