Buzdítás

Ne legyetek semmiben sem aggodalmaskodók,
hanem minden helyzetben,
hálaadással végzett imádságban és könyörgésben terjesszétek a kéréseiteket Isten elé!
Filippi 4,6

2016. július 29., péntek

Július 20-29-ig

Ebben az időszakban volt néhány érdekes esemény. Például, Bogika három napot volt unokatestvérékénél, Flóráéknál, Budán. Először volt tőlünk ilyen sokat távol. De jól bírta, nagyon jól érezte magát. Mozgólépcsőzött sokat, most már megtanult rajta közlekedni, volt a Margitszigeten, volt mindenféle közlekedési eszközön, amin eddig sosem: pl. metrón. /De villamoson is, mi azon is ritkán vagyunk. Lévén, falun élünk./

Máté addig itthon volt, azt hittem jobban meg fogja viselni Bogi távolléte, de -azon túl, hogy nagyon várta, - nem sírt érte. Osztatlan figyelem övezte ebben a három napban.

Ez előtt voltunk Dányban, megünnepeltük férjem kishúgának államvizsgáját. És még a közelgő név- és szülinapokat is. Nagyon jól éreztük magunkat. Sok gyümölcsöt ettünk, és- hálisten a gyerekek is-, és rengeteget játszottak együtt.
Itt beszélték meg azt is, hogy Bogi hozzájuk költözzön pár napra. Nyár végén pedig Flóra jön majd hozzánk.

A medencét kipucoltuk, de mivel a szivattyúnk elromlott, nem tudtuk megtölteni vízzel. Ennek megoldása már félig megtörtént. Ugyanis ma kaptam meg az új szivattyút, és várhatóan férjuram holnap beszereli.

Vízre azonban, a medencén kívül- tegnap és tegnapelőtt nem volt szükség, ugyanis monszun -szerű esőt kaptunk. Ilyenkor mindig hálát adok, hogy homokon élünk, és nem egy kisvárosban, így nem önt el minket a nagy mennyiségű csapadék, ugyanis a homok mindent elvezet.

Sokat járunk- hetente a könyvtárba, ez összefügg némi jégkrémezéssel is, így , nyáron.

Most fogjuk ülni Bogi névnapját, de már kiválasztottuk az iskolába kellő dolgokat is: iskolatáskát, tornazsákot, tolltartót, meg minden mást is. Rengeteg pénz, de segítenek a barátok, nagyszülők ezekben a gondokban is.

Illetve most lesz- ugyanazon a szent napon- a 7. házassági évfordulónk is. Visszanéztem a képeket, amik azóta készültek... rengeteg változáson mentünk keresztül, testileg is, de lelkileg talán még inkább. De kellettek a nehézségek is, és az örömök is. Hála értük!

Nincsenek megjegyzések: